HOME/ PROGRAMMA

Schilderdagen bij de Woodbrookers

Datum: dinsdag 13 februari – vrijdag 16 februari 2024

Marijke Sondorp
Docent en gastvrouw: Marijke Sondorp

Start: dinsdag voor de lunch
Einde: vrijdag na de lunch

De bibliotheek is ingericht als een groot atelier. Zeil op de grond van wand tot wand en voor ieder een tafel bij het raam. Op de materialentafel staat alles uitnodigend om te gebruiken: acrylverf in kleine potjes, dozen waterverf en aquarelverf, vetkrijt, houtskool, bister, Oost-Indische inkt, ecoline, kleurpotloden, dik en dun tekenpapier, gekleurd papier, schilderdoeken, dikke kwasten en fijne penselen, te veel om uit te kiezen….

In de ochtend werken we aan een opdracht waarbij je iets anders doet dan je gewend bent. Even over de grens kijken, puur als uitdaging en scholing.

De middag besteedt iedereen naar keuze. Sommigen hebben bepaalde thema’s of wensen om mee aan de gang te gaan. Anderen willen graag zelf experimenteren, of een gerichte opdracht krijgen van de gastvrouw.

We ontdekken de eigen mogelijkheden, nemen de tijd voor onszelf en voor elkaar. We ontmoeten.

Prijzen

de prijzen, tussen de 550 en 650 euro zijn afhankelijk van het aantal deelnemers op basis van vol pension en materialen. De cursus gaat door bij minimaal vier deelnemers, aangemeld voor 31 december 2023. Er is ruimte voor zeven mensen.

Woodbrookersleden ontvangen een korting van 10%.

Info en aanmeldingen: Marijke Sondorp 0341 -353717
masondorp@solcon.nl